Copyright 2021 - СУ "Хр.Ясенов" град Етрополе

Компанията "ГЕОТЕХМИН" и нейните дружества "Геотехмин ООД", "Елаците-Мед АД", "Геотрейдинг АД" и "Геострой АД" отправят поредното предизвикателство към нас, Ясеновци! Да развихрим въображението си! Да дадем воля на мечтите и вдъхновението си! Да бъдем креативни!

Уважаеми родители и спомоществователи,

Мили ученици,

В навечерието на едни от най-светлите празници екипът на Средно училище "Христо Ясенов" - Етрополе, Ви пожелава здраве, благоденствие и сбъднати мечти!

Нека Новата 2021 година бъде благодатна и щастлива за всички нас!

 

Годината е 2020. Денят - 15 септември! Първият учебен ден! Необичаен е..., но все пак празничен!

Детските усмивки на първокласниците го озаряват, а вълнението на зрелостниците е осезаемо. Те заедно със своите родители и учители първи заeмат местата си в двора на училището в трепетно очакване на началото...

Уважаеми родители, мили ученици!

Предстои ни интересна учебна година! Не, не трудна, а интересна, защото ние, Ясеновци, винаги се справяме с предизвикателствата! Готови сме и сега, в условията на COVID-19, да провеждаме обучение с мисъл и грижа за нашите деца!

Тържественото откриване на новата 2020-2021 учебна година ще бъде малко нестандартно, но пък с обичайното празнично настроение и с вяра, че заедно ще направим дните ни в училище спокойни и пълноценни.


Скъпи зрелостници, време е... За последния училищен звънец! За нови посоки! За нови мечти! За нови успехи!

Екипът на Средно училище "Христо Ясенов" ви пожелава на добър час!

 

Ученическият съвет при СУ "Христо Ясенов" ви пожелава успех на зрелостните изпити и най-вече в живота!